Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CBC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CBC. Als je het bestand wilt openen CBC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CBC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Comic Book Collection Calibre

Wat is een bestand CBC?

Zip bestand geopend door Caliber, een eBook conversie applicatie. Bevat .CBZ en .CBR bestanden. Bevat ook een .TXT bestand genaamd comics.Txt die is gecodeerd in UTF-8.

Het CBC-bestand ziet er als volgt uit: comics.Txt one.Cbz two.Cbz three.Cbz

Het comics.Txt-bestand moet een lijst bevatten van de comic-bestanden die in het CBC-bestand zijn opgenomen. Het ziet er op als volgt uit: one.Cbz: Hoofdstuk One two.Cbz: Hoofdstuk twee three.Cbz: Hoofdstuk Drie

Caliber converteert automatisch het CBC-bestand naar een eBook met een inhoudsopgave die wijst op elke invoer in het comics.Txt-bestand.

Hoe een bestand openen CBC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CBC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CBC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CBC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CBC openen

Andere problemen met een bestand CBC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CBC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CBC:

  • het gekozen bestand CBC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CBC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CBC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand