Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CBF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CBF. Als je het bestand wilt openen CBF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CBF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ChessBase Game Information Format Tailwag Software

Wat is een bestand CBF?

Aangepaste kalender aangemaakt met Calendar Builder, een agenda-ontwerpprogramma. Bevat een algemeen thema, evenals aangepaste randen, lettertypen, afbeeldingen en pictogrammen die op elke pagina van de kalender kunnen worden geplaatst.

CBF-bestanden kunnen worden gebruikt voor het maken van full-size kalenders, mini agenda's, weekplanners en dagplanners. Afgesloten kalenders kunnen direct vanaf een thuisprinter worden afgedrukt.

Hoe een bestand openen CBF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CBF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CBF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CBF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CBF openen

Andere problemen met een bestand CBF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CBF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CBF:

  • het gekozen bestand CBF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CBF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CBF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand