Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CBG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CBG. Als je het bestand wilt openen CBG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CBG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CyberGauge Data Format ChessBase

Wat is een bestand CBG?

Bestand gebruikt door ChessBase, een programma dat wordt gebruikt voor het bekijken van gespeelde schaakspellen. Sla de gegevens op voor de bewegingen die op het schaakbord zijn gemaakt en kunnen gegevens bevatten uit meerdere wedstrijden. Opgeslagen als een van meerdere bestanden die samen de schaakdatabase bevatten.

ChessBase opent en sluit databases met behulp van .CBH, .CBV en .CBZ bestanden. Terwijl de CBV- en CBZ-bestanden alle databasebestanden bevatten in een enkel archief (inclusief het CBG-bestand), bevatten CBH-bestanden alleen header-informatie en vereisen de andere databasebestanden om de database correct te openen.

Hoe een bestand openen CBG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CBG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CBG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CBG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CBG openen

Andere problemen met een bestand CBG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CBG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CBG:

  • het gekozen bestand CBG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CBG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CBG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand