Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CBH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CBH. Als je het bestand wilt openen CBH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CBH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ChessBase Chess Database Format ChessBase

Wat is een bestand CBH?

Bestand gemaakt door ChessBase, een programma dat wordt gebruikt voor het afspelen van schaakspellen. Sla koptekstinformatie over gespeelde schaakspellen op. Opgeslagen met meerdere andere bestanden die samen de totale database bevatten en moeten worden gekopieerd met de andere bestanden om de database goed te kunnen functioneren.

Als u het CBH-bestand en alle bijbehorende bestanden niet wilt kopiëren, kunt u ze allemaal samenvoegen in een .CBV-bestand met ChessBase of Fritz.

U kunt ChessBase-databases openen met behulp van het gratis ChessBase Reader-programma.

Hoe een bestand openen CBH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CBH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CBH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CBH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CBH openen

Andere problemen met een bestand CBH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CBH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CBH:

  • het gekozen bestand CBH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CBH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CBH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand