Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CBK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CBK. Als je het bestand wilt openen CBK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CBK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Backup Configuration Format N/A

Wat is een bestand CBK?

Een CBK-bestand is een back-up configuratiebestand dat is gemaakt door verschillende programma's, zoals InterSystems Cache en Devicescape Enterprise-Managed AP. Het slaat een back-up van systeembestanden en configuratie-informatie op.

CBK-bestanden worden typisch weergegeven met een bestandsnaam en de datum waarop de backup is gemaakt. Ze worden vaak genoemd met de volgende conventie:

[Naam van de back-up] _ [yyyymmdd] _ [nnn] .Cbk met de [yyymmdd] de datum van de creatie en de [nnn] zijn het aantal back-ups die op die dag zijn gemaakt. Een voorbeeld van een CBK-bestandsnaam is FullDBList_20101104_002.Cbk.

Hoe een bestand openen CBK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CBK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CBK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CBK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CBK openen

Andere problemen met een bestand CBK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CBK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CBK:

  • het gekozen bestand CBK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CBK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CBK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand