Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CBL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CBL. Als je het bestand wilt openen CBL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CBL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Cobol Language Source Code Format N/A

Wat is een bestand CBL?

Broncode bestand geschreven in COBOL (COmmon Business Oriented Language), een van de oudste programmeertalen die nog in gebruik zijn. Vaak gebruikt voor het schrijven van programma's voor zaken, boekhouding en administratie. Moet door een COBOL compiler voor het doelsysteem gecompileerd worden voordat het wordt uitgevoerd.

Verschillende standaards voor COBOL bestaan, te beginnen met COBOL-68 en inclusief COBOL-74, COBOL-85 en COBOL 2002. Daarom moet u ervoor zorgen dat uw tekstverwerker en compiler de juiste versie van COBOL ondersteunt die u gebruikt.

Hoe een bestand openen CBL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CBL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CBL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CBL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CBL openen

Andere problemen met een bestand CBL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CBL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CBL:

  • het gekozen bestand CBL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CBL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CBL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand