Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CBP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CBP. Als je het bestand wilt openen CBP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CBP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Code::Blocks Project Format Code::Blocks

Wat is een bestand CBP?

Project bestand gemaakt door Code :: Blocks, een gratis, cross platform IDE voor C ++ ontwikkeling. Opgeslagen in een XML-formaat en bevat bouweninstellingen, compilator eigenschappen en verwijzingen naar project broncode bestanden. Gebruikt voor het opslaan van ontwikkelingsprojecten.

Hoe een bestand openen CBP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CBP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CBP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CBP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CBP openen

Andere problemen met een bestand CBP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CBP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CBP:

  • het gekozen bestand CBP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CBP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CBP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand