Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CBU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CBU. Als je het bestand wilt openen CBU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CBU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Comodo Backup Backup Format Comodo Group

Wat is een bestand CBU?

Backup-bestand gemaakt door Comodo Backup, een programma dat wordt gebruikt voor lokale en externe online opslagbackups. Kan systeembestanden of gebruikersbestanden opslaan, zoals e-mailaccounts, digitale foto's, documenten en IM-conversaties. Wordt gebruikt als het native Comodo-back-upformaat en kan worden gebruikt om verloren systeem- of persoonlijke bestanden te herstellen.

Hoe een bestand openen CBU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CBU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CBU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CBU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CBU openen

Andere problemen met een bestand CBU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CBU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CBU:

  • het gekozen bestand CBU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CBU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CBU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand