Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CBV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CBV. Als je het bestand wilt openen CBV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CBV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ChessBase Archive Format ChessBase

Wat is een bestand CBV?

Bestand gemaakt door ChessBase, een programma dat wordt gebruikt voor het beoordelen van gespeelde schaakspellen, vaak historische wedstrijden tussen spelers zoals Garry Kasparov, Anatoly Karpov en Bobby Fischer. Biedt schaakbewegingen gespeeld en kan veel verschillende spellen in hetzelfde bestand opslaan.

Wanneer u een ChessBase-database maakt, slaat het programma standaard een .CBH-bestand op met meerdere andere ondersteunende bestanden. U kunt echter al deze bestanden combineren in een enkel archief in een CBV-bestand. Dit is handig bij het kopiëren en delen van schaakdatabases.

Hoe een bestand openen CBV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CBV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CBV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CBV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CBV openen

Andere problemen met een bestand CBV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CBV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CBV:

  • het gekozen bestand CBV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CBV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CBV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand