Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CCA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CCA. Als je het bestand wilt openen CCA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CCA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CC: MAil Data Format Clickteam

Wat is een bestand CCA?

Bestand aangemaakt door Multimedia Fusion (MMF) 1.5 en eerder, een programma dat wordt gebruikt om interactieve multimediaspelen te creëren. Bevat broncode die wordt gegenereerd door de visuele ontwikkelomgeving van de software. Kan worden omgezet in het nieuwere .MFA formaat via MMF 2.

Hoe een bestand openen CCA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CCA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CCA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CCA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CCA openen

Andere problemen met een bestand CCA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CCA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CCA:

  • het gekozen bestand CCA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CCA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CCA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand