Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CCD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CCD. Als je het bestand wilt openen CCD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CCD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CloneCD Track Description Format SlySoft

Wat is een bestand CCD?

Disc image bestand gemaakt in de CloneCD Control (CCD) formaat. Beheert de controle-informatie (tracklocatie en header data) voor een bijbehorend .IMG-bestand, dat de discbeeldgegevens bevat, is veel groter dan het CCD-bestand.

Bij het monteren of branden van een CloneCD-schijfafbeelding hebt u het IMG-bestand en het CCD-bestand nodig. Het discbeeld kan ook een .SUB-bestand bevatten dat extra schijfgegevens opslaat. Als een SUB-bestand is opgenomen, moet u het ook nodig hebben om het schijfbeeld goed te monteren of te branden.

SlySoft CloneCD en Virtual CloneDrive worden niet meer ontwikkeld.

Hoe een bestand openen CCD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CCD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CCD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CCD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CCD openen

Andere problemen met een bestand CCD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CCD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CCD:

  • het gekozen bestand CCD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CCD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CCD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies CCD
CCD naar ISOCCD naar 3DXML