Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CCGAME Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CCGAME. Als je het bestand wilt openen CCGAME, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CCGAME

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft XNA Game Studio Game Package Format Microsoft

Wat is een bestand CCGAME?

Game pakket gemaakt door XNA Studio, een software voor het ontwikkelen van software voor het maken van Windows, Xbox 360 en Windows Phone games. Bevat alle ontwikkelingsactiva (broncode, bronnen, enz.) En bevat digitale beveiliging om ervoor te zorgen dat de inhoud beschermd is tegen ongewenste toegang.

Het CCGAME formaat is het formaat dat wordt gebruikt voor het uploaden van games naar Microsoft's Xbox LIVE Marketplace en Microsoft App Hub. Daarom, als ontwikkelaars de ontwikkeling voltooien, pakken ze spelletjes als CCGAME-bestanden en indienen ze voor beoordeling voordat de spellen aan gebruikers kunnen worden verkocht. CCGAME-bestanden kunnen ook worden gebruikt voor het delen van ontwikkelingsprojecten tussen kopieën van XNA Game Studio.

U kunt CCGAME-bestanden maken door Build & rarr te selecteren. Pakket & rarr. Als Creators Club Game uit het XNA Game Studio menu in Visual Studio, of met XnaPack.Exe, een command line utility bij XNA Game Studio. Als u een CCGAME-bestand wilt uitpakken, kunt u dubbelklikken op het bestand (als XNA Game Studio is geïnstalleerd) of gebruik het XnaPack.Exe-programma met de optie uitpakken.

Hoe een bestand openen CCGAME?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CCGAME niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CCGAME lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CCGAME associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CCGAME openen

Andere problemen met een bestand CCGAME

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CCGAME bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CCGAME:

  • het gekozen bestand CCGAME is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CCGAME met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CCGAME bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand