Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CCIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CCIP. Als je het bestand wilt openen CCIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CCIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Curse Client 4 Addon Download Protocol Format Curse

Wat is een bestand CCIP?

Plugin bestand gebruikt door de Curse Client, een programma dat wordt gebruikt voor het beheren van addons voor World of Warcraft, The Elder Scrolls (TES): Skyrim, TES Oblivion en andere spellen. Bevat informatie die nodig is om een ​​addon voor een van de beheerde spellen te downloaden en te installeren.

CCIP-bestanden worden gedownload wanneer u de optie 'Install via Curse Client' van de Curse Client gebruikt. U kunt ze dubbelklikken om de addon te installeren via de Curse Client.

Hoe een bestand openen CCIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CCIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CCIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CCIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CCIP openen

Andere problemen met een bestand CCIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CCIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CCIP:

  • het gekozen bestand CCIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CCIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CCIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand