Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CCR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CCR. Als je het bestand wilt openen CCR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CCR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HealthFrame ASTM Continuity Of Care Record Format ASTM

Wat is een bestand CCR?

Gestandaardiseerd medisch record formaat waarmee patiëntgegevens gemakkelijk van de ene naar de andere plaats kunnen worden overgedragen. Ontwikkeld door de American Society for Testing and Materials (ASTM).

Hoe een bestand openen CCR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CCR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CCR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CCR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CCR openen

Andere problemen met een bestand CCR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CCR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CCR:

  • het gekozen bestand CCR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CCR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CCR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand