Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CCSCC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CCSCC. Als je het bestand wilt openen CCSCC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CCSCC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ClearCase Source Control Info Format IBM

Wat is een bestand CCSCC?

Broncode controle bestand gebruikt door ClearCase, een management applicatie voor software ontwikkeling projecten. Opslaan informatie over projecten onder broncontrole. Gebruikt voor het integreren van Microsoft Visual Studio-projecten met ClearCase.

CCSCC-bestanden worden gebruikt in multi-user projecten. Ze helpen met name de situatie als een tweede gebruiker de optie 'Open Source Control' kiest voor een virtueel project. CCSCC-bestanden moeten onder ClearCase-broncontrole zijn om deze mogelijkheid in te schakelen.

CCSCC-bestanden werden alleen gebruikt voor integratie met Visual Studio .NET voorafgaand aan VS.NET 2005.

Hoe een bestand openen CCSCC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CCSCC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CCSCC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CCSCC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CCSCC openen

Andere problemen met een bestand CCSCC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CCSCC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CCSCC:

  • het gekozen bestand CCSCC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CCSCC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CCSCC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand