Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CDB. Als je het bestand wilt openen CDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Mobile Pocket Access Database Format Nokia

Wat is een bestand CDB?

Database bestand gemaakt door Symbian OS mobiele apparaten, zoals Nokia-telefoons. Bevat telefoonboekcontacten, inclusief namen, adressen en telefoonnummers. Gebruikt om de contacten tussen een computer en een Symbian OS-apparaat te synchroniseren en te synchroniseren.

CDB bestanden worden meestal gevonden met de naam contacts.Cdb. Ze kunnen worden omgezet in vCard. VCF-bestanden met behulp van Nokisoft Noki.

Hoe een bestand openen CDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CDB openen

Andere problemen met een bestand CDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CDB:

  • het gekozen bestand CDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand