Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CDC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CDC. Als je het bestand wilt openen CDC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CDC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk AutoCAD DesignCenter Preview Cache Format Autodesk

Wat is een bestand CDC?

Pictogram preview gemaakt door het AutoCAD DesignCenter gereedschapspalet. Opslaan van een klein voorbeeldbeeld dat is gegenereerd als de gebruiker een tekengids doorzocht met behulp van de grote pictogramweergave. Wordt gebruikt voor het cached van miniatuurafbeeldingen, zodat AutoCAD geen previews hoeft te regenereren elke keer dat de gebruiker tekeningen doorbladert.

CDC-bestanden kunnen veilig verwijderd worden zonder de originele tekeningen te beïnvloeden. Als u echter weer dezelfde tekeningen bladert, kunnen de CDC-bestanden opnieuw worden gemaakt.

Hoe een bestand openen CDC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CDC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CDC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CDC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CDC openen

Andere problemen met een bestand CDC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CDC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CDC:

  • het gekozen bestand CDC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CDC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CDC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand