Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CDD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CDD. Als je het bestand wilt openen CDD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CDD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ConceptDraw Drawing Diagram Format Computer Systems Odessa

Wat is een bestand CDD?

Diagrambestand aangemaakt door ConceptDraw PRO, een programma dat wordt gebruikt om zakelijke tekeningen te maken. Bewaart een tekening, zoals een flowchart, technische tekening of een conceptueel diagram. Beveiligt gegevens om te voldoen aan verschillende zakelijke tekeningbehoeften, inclusief rapportgeneratie, netwerkdiagrammering, bedrijfsprocestekening en conceptontwikkeling.

CDD-bestanden kunnen ook programmacode bevatten die geschreven is in een scripttaal, ConceptDraw Basic, waarmee gebruikers tekenobjecten automatisch kunnen manipuleren. Het wordt vaak gebruikt om herhalende taken te automatiseren.

CDD-bestanden kunnen worden omgezet naar en van .VSD en .VDX bestanden en kunnen ook worden geëxporteerd naar .PDF-bestanden. ConceptDraw is beschikbaar in Office-, MINDMAP-, PRO- en PROJECT-edities, maar alleen de PRO-versie opent en slaat .CDD-bestanden op.

Hoe een bestand openen CDD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CDD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CDD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CDD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CDD openen

Andere problemen met een bestand CDD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CDD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CDD:

  • het gekozen bestand CDD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CDD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CDD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand