Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CDDA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CDDA. Als je het bestand wilt openen CDDA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CDDA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple ITunes AIFF Audio Format N/A

Wat is een bestand CDDA?

Audio-bestand gescheurd van een cd die is geformatteerd met behulp van de CD Digital Audio-specificatie. U kunt extraheren met toepassingen zoals iTunes of Logic Pro. Wordt gebruikt voor het opslaan van cd-geluidsgegevens op een computer, evenals het branden van nieuwe cd's.

Hoe een bestand openen CDDA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CDDA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CDDA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CDDA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CDDA openen

Andere problemen met een bestand CDDA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CDDA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CDDA:

  • het gekozen bestand CDDA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CDDA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CDDA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand