Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CDF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CDF. Als je het bestand wilt openen CDF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CDF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Cyberspace Description Format Wolfram Research

Wat is een bestand CDF?

Interactief document gemaakt in het Computable Document Format (CDF), een document standaard ontwikkeld door Wolfram Research. Mag interactieve grafieken en andere visuele materialen bevatten naast statische tekst en paginaformatering. Kan de on-demand visualisatiegegevens laden vanuit het documentbestand.

CDF-documenten kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder bedrijfspresentaties, tijdschriftartikelen en e-learning materialen, zoals leerboeken en tutorials. Het formaat wordt gebruikt door leraren, wetenschappers, uitgevers en anderen.

CDF-bestanden kunnen worden geopend met behulp van de Wolfram CDF-speler, die een standalone applicatie is en een plug-in van de browser is gratis aangeboden door Wolfram Research. De speler ondersteunt Mac, Windows, Linux en mobiele platforms.

Hoe een bestand openen CDF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CDF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CDF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CDF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CDF openen

Andere problemen met een bestand CDF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CDF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CDF:

  • het gekozen bestand CDF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CDF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CDF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand