Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CDF-MS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CDF-MS. Als je het bestand wilt openen CDF-MS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CDF-MS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ClickOnce Deployment Binary Manifest Format Microsoft

Wat is een bestand CDF-MS?

Application support bestand dat wordt gebruikt door softwareprogramma's die worden geïmplementeerd door ClickOnce, een Microsoft-technologie waarmee Windows-programma's kunnen worden uitgevoerd door op een link in een webpagina te klikken. Bevat eigenschappen die worden gebruikt voor het uitvoeren van de applicatie.

Een CDF-MS-bestand bevat de gecompileerde versie van een .MANIFEST-bestand, waardoor u de configuratieparameters in het manifest sneller kunt analyseren. CDF-MS-bestanden opslaan parameters zoals de applicatie naam, versie, beschrijving, implementatie opties en afhankelijkheden. Zie ook .APPLICATION voor de beschrijving van de implementatie manifestatie.

U mag geen CDF-MS-bestanden handmatig wijzigen of verwijderen, aangezien het ClickOnce-toepassingen kan storen.

Hoe een bestand openen CDF-MS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CDF-MS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CDF-MS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CDF-MS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CDF-MS openen

Andere problemen met een bestand CDF-MS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CDF-MS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CDF-MS:

  • het gekozen bestand CDF-MS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CDF-MS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CDF-MS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand