Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CDI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CDI. Als je het bestand wilt openen CDI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CDI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DiscJuggler Image Format Padus

Wat is een bestand CDI?

Disc-afbeelding gemaakt met DiscJuggler-software. Ondersteunt CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD + R, DVD-RW en DVD + RW formaten. Gebruikt voor disc duplicatie, extractie en mastering.

Hoe een bestand openen CDI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CDI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CDI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CDI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CDI openen

Andere problemen met een bestand CDI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CDI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CDI:

  • het gekozen bestand CDI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CDI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CDI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies CDI
CDI naar BINCDI naar DAACDI naar DMGCDI naar ISZ