Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CDM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CDM. Als je het bestand wilt openen CDM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CDM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NTI CD&DVD-Maker Image Format NTI

Wat is een bestand CDM?

Schijfafbeelding gemaakt door NTI CD-Maker (nu NTI Media Maker), een programma dat wordt gebruikt voor het branden en kopiëren van cd's. Verwijzingen naar de software als een "Virtuele CD-afbeelding", die de gegevens bevat die nodig zijn om een ​​disc te branden.

NTI Media Maker gebruikt nog steeds CDM-bestanden voor discbeelden.

Hoe een bestand openen CDM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CDM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CDM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CDM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CDM openen

Andere problemen met een bestand CDM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CDM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CDM:

  • het gekozen bestand CDM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CDM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CDM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand