Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CDR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CDR. Als je het bestand wilt openen CDR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CDR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CorelDRAW Vector Or Bitmap Format Corel

Wat is een bestand CDR?

Een CDR-bestand is een tekening (of vectorbeeld) dat is gemaakt met CorelDRAW, een vectorillustratie en een pagina-opmaakprogramma. Het bevat een document dat tekst, lijnen, vormen, afbeeldingen, kleuren en effecten bevat. CDR-bestanden worden gebruikt om verschillende soorten documenten te creëren, zoals brieven, brochures, tabloids, enveloppen, postkaarten, webpagina's en webbanners.

Het CDR-bestand is het belangrijkste bestandstype dat is gecreëerd door CorelDRAW. Wanneer u uw document opslaan in het CDR-formaat, creëert CorelDRAW het CDR-bestand om de inhoud van de documenten op te slaan. U kunt een CDR-bestand opslaan door File & rarr te selecteren. Save.

Als u een CDR bestand op uw computer tegenkomt, is het waarschijnlijk een tekening die door CorelDRAW is gemaakt. Aangezien CDR-bestanden worden opgeslagen in een proprietary formaat dat wordt gebruikt door Corel-software, ondersteunen niet veel beeldbewerkingsprogramma's het formaat. U kunt echter het CDR-bestand exporteren in CorelDRAW naar andere, meer populaire formaten zoals .PDF, .JPG, .PNG, .BMP en .AI.

U kunt een CDR-bestand opslaan als een sjabloon als u de documentlay-up opnieuw wilt gebruiken. Als u een sjabloon wilt maken, selecteert u Bestand & rarr. Opslaan als sjabloon .... CorelDRAW slaat de sjabloon op als een .CDT bestand.

CorelDRAW is opgenomen in de CorelDRAW Graphics Suite, samen met de volgende toepassingen: Corel PHOTO-PAINT - Een beeldbewerkingsapplicatie voor digitale foto's Corel CAPTURE - Een enkelvoudig schermopnameprogramma Corel CONNECT - Een ingebouwde content organizer

Hoe een bestand openen CDR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CDR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CDR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CDR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CDR openen

Andere problemen met een bestand CDR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CDR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CDR:

  • het gekozen bestand CDR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CDR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CDR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies CDR
CDR naar AICDR naar BMPCDR naar CGMCDR naar DMGCDR naar DRWCDR naar DWGCDR naar DXFCDR naar EMFCDR naar EPFCDR naar EPSCDR naar ISOCDR naar JPGCDR naar PDFCDR naar PNGCDR naar PSCDR naar PSDCDR naar SVGCDR naar TGACDR naar TIFCDR naar WMF