Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CDT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CDT. Als je het bestand wilt openen CDT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CDT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CorelDRAW Template Format Corel

Wat is een bestand CDT?

Een CDT-bestand is een beeldsjabloon dat is gemaakt door CorelDRAW, een beeldbewerking- en pagina-opmaakprogramma. Het bevat eigenschappen voor een nieuw beeld, inclusief grafische en objectvulinstellingen en pagina-, liniaal-, raster-, richtlijn- en stijleigenschappen. CDT-bestanden worden gebruikt om documenten te maken zoals letters, postkaarten, afbeeldingen, iconen, webpagina's, webbanners en brochures.

CDT-bestanden worden gebruikt om standaardinstellingen op te slaan voor het maken van meerdere .CDR-documenten of afbeeldingen. U kunt een sjabloon maken van een CDR-bestand wanneer u het als sjabloon opslaat door File & rarr te selecteren. Opslaan als sjabloon .... U kunt ook een van Corel's vele voorgemaakte sjablonen die online beschikbaar zijn, bewerken. U kunt deze sjablonen rechtstreeks van de applicatie openen door File -> New from Template te selecteren.

U kunt het CDT-bestand exporteren in CorelDRAW naar andere, meer populaire formaten. Afhankelijk van uw behoeften kunt u het CDT-bestand exporteren naar een .PDF-document of als een .JPG-, .PNG- of .BMP-beeld. U kunt ook CDT-bestanden exporteren naar het Adobe Illustrator-formaat .AI.

CorelDRAW is opgenomen in de CorelDRAW Graphics Suite, samen met de volgende toepassingen: Corel PHOTO-PAINT - Een beeldbewerkingsapplicatie voor digitale foto's Corel CAPTURE - Een enkelvoudig schermopnameprogramma Corel CONNECT - Een ingebouwde content organizer

Hoe een bestand openen CDT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CDT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CDT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CDT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CDT openen

Andere problemen met een bestand CDT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CDT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CDT:

  • het gekozen bestand CDT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CDT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CDT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand