Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CDW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CDW. Als je het bestand wilt openen CDW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CDW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
KOMPAS CAD Drawing Format ASCON

Wat is een bestand CDW?

CAD document gemaakt door KOMPAS-3D, een programma dat gebruikt wordt voor het modelleren van onderdelen en assemblies. Kan gebruikt worden voor het genereren van ontwerpdocumentatie, technische illustraties en voor het exporteren van modelgeometrie voor fabricage.

CDW bestanden kunnen bekeken worden met de gratis KOMPAS-3D Viewer.

Hoe een bestand openen CDW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CDW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CDW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CDW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CDW openen

Andere problemen met een bestand CDW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CDW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CDW:

  • het gekozen bestand CDW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CDW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CDW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand