Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CE. Als je het bestand wilt openen CE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Digital Vision ComputerEyes IFF Bitmap Format Digital Vision

Wat is een bestand CE?

Bitmap-afbeelding gemaakt door ComputerEyes, een beeldopnameprogramma dat is geschreven voor het DOS-besturingssysteem. Bevat een afbeelding die is gescand met een scannerbord van Digital Vision. Gebruikt voor het opslaan van vastgelegde stilleven van video's.

Hoewel de ComputerEyes-software niet meer ondersteund wordt, kunnen CE-bestanden nog door sommige programma's van derden worden gelezen.

Hoe een bestand openen CE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CE openen

Andere problemen met een bestand CE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CE:

  • het gekozen bestand CE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand