Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CED Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CED. Als je het bestand wilt openen CED, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CED

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JVC Corrupted Video Format N/A

Wat is een bestand CED?

Bestand gemaakt door sommige JVC-camera's als de SD-kaart niet goed is geformatteerd voor de camcorder. Opslaan van gegevens over de opgenomen video, maar kan niet door een video software worden afgespeeld. In plaats daarvan moet u de SD-kaart voor de camera opnieuw formatteren, en dan zal de camcorder video opnemen in het standaard .MTS of .MOD formaat.

Hoe een bestand openen CED?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CED niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CED lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CED associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CED openen

Andere problemen met een bestand CED

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CED bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CED:

  • het gekozen bestand CED is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CED met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CED bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand