Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CEF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CEF. Als je het bestand wilt openen CEF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CEF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CenturionMail Format CenturionSoft

Wat is een bestand CEF?

Gecodeerd archief gemaakt door CenturionMail, een programma dat wordt gebruikt voor het versleutelen van e-mails en bijlagen. Gebruikt zowel compressie als encryptie alsook een wachtwoord dat nodig is om het archief te extraheren.

CEF-bestanden worden gebruikt voor het veilig verzenden van bestanden via e-mail. U heeft de CenturionMail software nodig om ze te openen.

Standaard maakt CenturionMail archieven met de .ZIP-, .CAB- of .EXE-extensies. U kunt echter ook de optie "Aangepaste bestandsuitbreiding" gebruiken om CEF-bestanden te maken.

Hoe een bestand openen CEF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CEF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CEF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CEF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CEF openen

Andere problemen met een bestand CEF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CEF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CEF:

  • het gekozen bestand CEF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CEF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CEF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand