Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CER Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CER. Als je het bestand wilt openen CER, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CER

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Internet Security Certificate N/A

Wat is een bestand CER?

Een CER-bestand is een beveiligingsbestand dat wordt verstrekt door een certificaatautoriteit van derden, zoals VeriSign of Thwate, die de authenticiteit van een website verifieert. Het is geïnstalleerd op een webserver om de geldigheid van een bepaalde website op de server te bepalen.

CER-bestanden kunnen worden bekeken door op het vergrendelingspictogram dichtbij de rand van een browservenster te klikken wanneer u een beveiligde site gebruikt (beveiligde sites gebruiken SSL-encryptie, zoals blijkt uit het voorvoegsel "https: //" in de URL).

Beveiligde certificaatinformatie kan in Internet Explorer en Firefox worden bekeken door te dubbelklikken op het vergrendelingspictogram in de rechterbenedenhoek van het browservenster. Als u het certificaat wilt bekijken in Safari, klikt u op het vergrendelingspictogram in de rechterbovenhoek van het browservenster.

Hoe een bestand openen CER?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CER niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CER lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CER associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CER openen

Andere problemen met een bestand CER

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CER bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CER:

  • het gekozen bestand CER is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CER met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CER bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand