Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CEX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CEX. Als je het bestand wilt openen CEX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CEX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SolidWorks Enterprise PDM Vault Export Format Dassault Systemes

Wat is een bestand CEX?

Bestand aangemaakt door SolidWorks Enterprise PDM (Product Data Management), een applicatie die wordt gebruikt door organisaties voor het opslaan van productgegevens. Bevat de instellingen voor een kluis, die de centrale locatie is waar gegevens opgeslagen zijn. Hiermee worden de instellingen geïmporteerd door een andere kluis.

CEX-bestanden worden geëxporteerd en geïmporteerd met behulp van het Administration Tool dat is opgenomen in de SolidWorks Enterprise PDM-software.

Hoe een bestand openen CEX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CEX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CEX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CEX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CEX openen

Andere problemen met een bestand CEX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CEX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CEX:

  • het gekozen bestand CEX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CEX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CEX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand