Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CFA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CFA. Als je het bestand wilt openen CFA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CFA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Premiere Pro Audio Format Adobe Systems

Wat is een bestand CFA?

Een CFA-bestand is een cache-geluidsbestand dat is gemaakt door verschillende Adobe-softwareprogramma's, waaronder After Effects, Premiere Pro en Encore. Het bevat geluidsgegevens die zijn aangepast aan een eigen Adobe-indeling. CFA-bestanden worden gebruikt om de prestaties van de software te verbeteren bij het verwerken van geluidsgegevens en bij het genereren van audiogolfform previews.

Bij het importeren van geluidsgegevens transformeert de software het geluid in een formaat dat snel door de software kan worden verwerkt. Dit elimineert de noodzaak om het geluid opnieuw te verwerken wanneer het wordt gebruikt. Door het cachen kan er echter een vertraging zijn, de eerste keer dat audio geïmporteerd wordt.

CFA-bestanden kunnen erg groot worden. U kunt de caching-optie uitschakelen in Adobe-applicaties, maar de verwerkingstijd voor audio previews kan toenemen.

CFA-bestanden worden eigenlijk gemaakt door Adobe Media Encoder, een standalone softwarecomponent die bij programma's zoals Adobe After Effects, Premiere Pro en Encore wordt opgenomen. Alle dergelijke programma's verwijzen naar dezelfde geluidscache.

Hoe een bestand openen CFA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CFA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CFA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CFA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CFA openen

Andere problemen met een bestand CFA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CFA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CFA:

  • het gekozen bestand CFA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CFA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CFA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand