Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CFC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CFC. Als je het bestand wilt openen CFC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CFC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe ColdFusion Component Format Adobe Systems

Wat is een bestand CFC?

Application component geschreven in CFML (ColdFusion Markup Language), een programmeertaal die gebruikt wordt om internet applicaties te bouwen. Bevat gegevens en functies, geroepen methoden, voor een applicatie module. Definieerd in het bestand met een <.Cfcomponent>. Label.

CFC-bestanden worden vaak gebruikt voor het opslaan van componenten die database-queries uitvoeren en gegevens manipuleren. Ze kunnen echter ook veel andere soorten functies bevatten. Componenten worden doorgaans opgeroepen in .CFM-bestanden met behulp van de <.Cfinvoke>. Label.

Hoe een bestand openen CFC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CFC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CFC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CFC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CFC openen

Andere problemen met een bestand CFC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CFC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CFC:

  • het gekozen bestand CFC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CFC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CFC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand