Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CFM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CFM. Als je het bestand wilt openen CFM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CFM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe ColdFusion Template Format Adobe Systems

Wat is een bestand CFM?

Een CFM-bestand is een webpagina die ColdFusion-code bevat, of CFML (ColdFusion Markup Language). Het wordt dynamisch uitgevoerd door de webserver wanneer de pagina wordt geopend door een gebruiker. CFM-bestanden kunnen ColdFusion-toepassingen en scripts uitvoeren die in CFScript zijn geschreven en kunnen informatie over de database, Flash-formulieren genereren en rapporten op de vlucht maken.

ColdFusion is oorspronkelijk ontwikkeld door Allaire. Het werd later gekocht door Macromedia en wordt nu verdeeld door Adobe Systems, die in 2005 Macromedia verworven heeft.

Hoe een bestand openen CFM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CFM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CFM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CFM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CFM openen

Andere problemen met een bestand CFM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CFM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CFM:

  • het gekozen bestand CFM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CFM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CFM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand