Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CFR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CFR. Als je het bestand wilt openen CFR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CFR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Cross Fire Replay Format Z8Games

Wat is een bestand CFR?

Game replay gemaakt door Cross Fire, een gratis online first-person shooter (FPS) spel ontwikkeld door Z8Games. Bevat een real-time opname van spelersacties en gebeurtenissen in een multiplayer spel. Gebruikt voor het beoordelen van de resultaten van de gameplay.

CFR-bestanden worden ook gebruikt voor het indienen van de wedstrijdresultaten, zodat toernooiencoördinatoren en gamingcompetities winst, verliezen en rankings kunnen volgen.

CFR-bestanden bevatten geen echte videogegevens en kunnen alleen in Cross Fire worden afgespeeld.

Hoe een bestand openen CFR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CFR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CFR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CFR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CFR openen

Andere problemen met een bestand CFR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CFR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CFR:

  • het gekozen bestand CFR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CFR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CFR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand