Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CFXR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CFXR. Als je het bestand wilt openen CFXR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CFXR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Cocoa Sfxr Format cfxr

Wat is een bestand CFXR?

Bestand aangemaakt door cfxr ("Cocoa sfxr"), een programma voor geluidseffecten van Mac die van het oorspronkelijke sfxr Windows-programma is gedeporteerd. Opslaan van instellingen voor een of meer geluidseffecten in een XML-formaat. Wordt gebruikt om willekeurig gegenereerde geluidseffecten te bewaren.

CFRX-bestanden worden vaak gebruikt voor het opslaan van geluidseffecten voor videospelletjes. Ze worden opgeslagen met behulp van XML-opmaak in plaats van het binaire .SFS-formaat dat wordt gebruikt door sfxr. Maar ze kunnen nog steeds worden geëxporteerd naar .WAV-bestanden zoals sxfr.

Het cfxr programma genereert willekeurig de niveaus over verschillende geluidsinstellingen telkens wanneer de gebruiker een nieuw geluid selecteert. Gemarkeerde CFXR-bestanden opslaan geluidsinformatie, zoals de aanvaltijd, tijdsduur, vervalstijd, vibrato, phaser offsets en filters.

Hoe een bestand openen CFXR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CFXR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CFXR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CFXR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CFXR openen

Andere problemen met een bestand CFXR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CFXR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CFXR:

  • het gekozen bestand CFXR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CFXR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CFXR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand