Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CGFX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CGFX. Als je het bestand wilt openen CGFX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CGFX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CgFX Shader Format NVIDIA

Wat is een bestand CGFX?

Bestand gemaakt in het CgFX-formaat, een shader-indeling gebruikt door Cg (een grafische programmeertaal) voor het bepalen van het uiterlijk of de effecten van 3D-objecten. Biedt broncode in een gewoon tekstformaat. Verwezen naar diverse spellen en andere programma's die gebruik maken van de CgFX-technologie van NVIDIA.

Cg is speciaal gebruikt voor het maken van 3D-inhoud op GPU's. Cg staat voor 'C voor grafieken', aangezien Cg is gebaseerd op de populaire C-programmeertaal.

Hoe een bestand openen CGFX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CGFX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CGFX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CGFX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CGFX openen

Andere problemen met een bestand CGFX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CGFX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CGFX:

  • het gekozen bestand CGFX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CGFX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CGFX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand