Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CGI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CGI. Als je het bestand wilt openen CGI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CGI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Common Gateway Interface Script Format N/A

Wat is een bestand CGI?

Een CGI-bestand is een uitvoerbaar script dat is geschreven in de Perl of C-programmeertaal. Het wordt typisch opgeslagen in de map "cgi-bin" in een webmap op een webserver en kan alleen worden bewerkt als het niet vooraf is samengesteld.

CGI-scripts worden vaak gebruikt voor het uitvoeren van basiswebscripts. Voorbeelden zijn het verzenden van e-mailberichten vanuit een webformulier (ook wel 'formmail' genoemd) en roterende advertenties binnen een website.

Hoe een bestand openen CGI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CGI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CGI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CGI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CGI openen

Andere problemen met een bestand CGI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CGI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CGI:

  • het gekozen bestand CGI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CGI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CGI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand