Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CGM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CGM. Als je het bestand wilt openen CGM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CGM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Computer Graphics Metafile N/A

Wat is een bestand CGM?

Vector grafisch formaat ontworpen om de behoeften van veel grafische toepassingen te ondersteunen. Oorspronkelijk gebruikt voor clip art bibliotheken, maar nieuwere revisies (gebaseerd op de ISO / IEC 8632 standaard) worden nu vaak gebruikt voor CAD tekeningen.

CGM-bestanden worden gecodeerd op een van de drie verschillende manieren:

Binaire codering - Standaardbestandscodering waarmee softwareprogramma's het bestand snel en efficiënt kunnen lezen. Karakter-gebaseerde encoding - produceert de kleinste mogelijke bestandsgrootte, die schijfruimte bespaart en sneller dataoverdracht mogelijk maakt. Duidelijke tekstcodering - Hiermee kunnen gebruikers de inhoud van het bestand lezen en begrijpen en het bestand wijzigen met behulp van een basis teksteditor.

Hoe een bestand openen CGM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CGM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CGM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CGM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CGM openen

Andere problemen met een bestand CGM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CGM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CGM:

  • het gekozen bestand CGM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CGM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CGM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies CGM
CGM naar PDFCGM naar DWGCGM naar JPG