Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CGR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CGR. Als je het bestand wilt openen CGR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CGR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CATIA MultiCAx Plug-in Conversion Format Dassault Systemes

Wat is een bestand CGR?

CAD-bestand gemaakt door CATIA, een CAD-applicatie die wordt gebruikt voor productontwerp. Beveiligt de visualisatie van een ontwerp (.CATPART of .CATPRODUCT), maar slaat alleen de geometrische informatie op die nodig is om het model in plaats van alle CAD-gegevens te bekijken.

CGR-bestanden worden gebruikt voor het doorsturen van ontwerpontwerpen. Ze kunnen ook in Adobe .PDF-documenten worden ingevoegd met behulp van de Pro Extended versie van Adobe Acrobat.

Hoe een bestand openen CGR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CGR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CGR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CGR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CGR openen

Andere problemen met een bestand CGR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CGR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CGR:

  • het gekozen bestand CGR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CGR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CGR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand