Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CHM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CHM. Als je het bestand wilt openen CHM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CHM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Compiled HTML Help Format Microsoft

Wat is een bestand CHM?

Helpdocumentatie gecompileerd en opgeslagen in een gecomprimeerde HTML-indeling. Kan tekst, afbeeldingen en hyperlinks bevatten. Zichtbaar in een webbrowser Gebruikt door Windows en andere programma's als een online hulpoplossing.

Sommige CHM-bestanden kunnen worden geopend met een webbrowser, terwijl anderen alleen kunnen worden geopend met een CHM-editor of CHM-kijkprogramma.

Hoe een bestand openen CHM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CHM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CHM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CHM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CHM openen

Andere problemen met een bestand CHM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CHM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CHM:

  • het gekozen bestand CHM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CHM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CHM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand