Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CHML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CHML. Als je het bestand wilt openen CHML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CHML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Chameleon Encrypted Format Krasbit Technologies

Wat is een bestand CHML?

Gecodeerd gegevensbestand gemaakt met Chameleon imaging workflow software. Bevat afbeeldingen die zijn bewaard met Chameleon Sports Photography, Schoolfotografie of Identificatie Systeemsoftware. Gebruikt voor het overbrengen van inhoud tussen Chameleon softwareprogramma's.

CHML-bestanden worden opgeslagen in een beveiligd formaat dat alleen door Chameleon-software kan worden geopend. Zij kunnen ook wachtwoord beveiligd zijn, wat betekent dat een gebruiker het juiste wachtwoord moet invoeren om een ​​CHML-bestand te openen.

Hoe een bestand openen CHML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CHML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CHML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CHML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CHML openen

Andere problemen met een bestand CHML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CHML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CHML:

  • het gekozen bestand CHML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CHML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CHML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand