Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CHN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CHN. Als je het bestand wilt openen CHN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CHN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ethnograph Data Format Qualis Research Associates

Wat is een bestand CHN?

Gegevensbestand gebruikt door oudere versies van Ethnograph kwalitatieve data analyse software. Bevat gegevens die worden gebruikt voor het uitvoeren van analyses in de applicatie.

Hoe een bestand openen CHN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CHN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CHN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CHN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CHN openen

Andere problemen met een bestand CHN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CHN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CHN:

  • het gekozen bestand CHN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CHN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CHN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand