Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CHR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CHR. Als je het bestand wilt openen CHR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CHR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Borland Language Stroke Font Format Autodesk

Wat is een bestand CHR?

Drie-dimensionale karaktermodel gemaakt door 3ds Max, een applicatie die wordt gebruikt voor 3D-modellering, rendering en animatie. Bevat het model van een stil of geanimeerd karakter, met inbegrip van de geometrie, texturen, verlichtingseffecten en andere 3D-modellen. Wordt gebruikt voor het ontwikkelen van personages die worden gepubliceerd in games, films en televisie.

3ds Max kan CHR-bestanden opslaan als .MAX-bestanden. Het kan ook CHR-bestanden exporteren naar verschillende formaten, waaronder .DAE, .FXB, .DXF, .IGS, .STL, en vele anderen.

Hoe een bestand openen CHR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CHR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CHR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CHR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CHR openen

Andere problemen met een bestand CHR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CHR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CHR:

  • het gekozen bestand CHR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CHR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CHR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand