Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CHS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CHS. Als je het bestand wilt openen CHS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CHS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Chinese Noise-Word List Format Microsoft

Wat is een bestand CHS?

Systeembestand dat wordt gebruikt door Index Server, een onderdeel van het Windows-besturingssysteem dat wordt gebruikt voor het zoeken. Opgeslagen in een tekstformaat en bevat een lijst met geluidswoorden, die zijn uitgesloten van het zoekindexeringsproces. Gevestigd in de map C: WindowsSystem32 en heeft de bestandsnaam NOISE.CHS. Gebruikt voor de Chinese (CHS) geluidswoordlijst in Windows.

Met CHS-bestanden kan Windows het indexeringsproces versnellen door woorden te verwijderen die alleen ongewenste "geluid" in de zoekresultaten zouden kunnen creëren. Voorbeeldgeluidswoorden bevatten "de," "of", "het" en "dit". Een voorbeeld van het Chinese geluidswoord in het Windows CHS-bestand is 的, wat "van" betekent.

Hoe een bestand openen CHS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CHS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CHS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CHS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CHS openen

Andere problemen met een bestand CHS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CHS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CHS:

  • het gekozen bestand CHS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CHS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CHS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand