Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CHT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CHT. Als je het bestand wilt openen CHT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CHT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ZSNES Cheat Code Format N/A

Wat is een bestand CHT?

Bevat cheat codes die "cheats" voor Super Nintendo (SNES) spelletjes bieden. Kan worden geladen door SNES emulators zoals ZSNES en Jnes. Maakt de gebruiker in staat om cheats zoals onoverwinnelijkheid of oneindige levens te laden.

Hoe een bestand openen CHT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CHT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CHT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CHT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CHT openen

Andere problemen met een bestand CHT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CHT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CHT:

  • het gekozen bestand CHT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CHT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CHT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand