Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CHV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CHV. Als je het bestand wilt openen CHV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CHV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ChView Star Map Format ChGroup

Wat is een bestand CHV?

Gegevensbestand aangemaakt door ChView, een programma dat wordt gebruikt voor het browsen van interactieve sterrenkaarten. Bewaar de locaties van sterren in een 3D-ruimte en kan ook connectors tussen de sterren bevatten. Bevat ook sterreneigenschappen zoals de naam, constellatie, spectra, massa en andere informatie. Wordt gebruikt voor het opslaan en delen van sterkaarten.

ChView-sterkaarten kunnen de huidige of futuristische gegevens weerspiegelen. Zo zijn zowel real-world sky constellations als star maps van futuristische interstellaire kolonisatie scenario's gemaakt.

Hoe een bestand openen CHV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CHV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CHV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CHV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CHV openen

Andere problemen met een bestand CHV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CHV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CHV:

  • het gekozen bestand CHV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CHV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CHV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand