Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CHW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CHW. Als je het bestand wilt openen CHW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CHW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Help HTML Help General Index Format Microsoft

Wat is een bestand CHW?

Help-indexbestand dat is gemaakt wanneer meerdere gecompileerde HTML Help-bestanden (.CHM) worden samengevoegd. Beveiligt de gecombineerde inhoudsopgave voor de Help-inhoud en bevat ook verwijzingen naar elk CHM-bestand. Moet opnieuw worden opgebouwd wanneer een van de CHM-bestanden die u heeft verwezen, worden bijgewerkt of de inhoudsopgave niet geldig is.

CHW-bestanden kunnen zeer groot zijn omdat ze niet gecomprimeerd zijn. Als u echter een programma zoals KeyCHW of FAR van de Helpware Group gebruikt, kunt u CHW-bestanden comprimeren en de bestandsgrootte aanzienlijk verminderen.

De FAR-software stelt u in staat om de inhoud van een CHW-bestand te bekijken. Kies Authoring & rarr. Help File Explorer ... In het toepassingsmenu en selecteer vervolgens uw CHW-bestand.

Hoe een bestand openen CHW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CHW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CHW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CHW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CHW openen

Andere problemen met een bestand CHW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CHW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CHW:

  • het gekozen bestand CHW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CHW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CHW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand