Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CHX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CHX. Als je het bestand wilt openen CHX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CHX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk AutoCAD Standards Check Format Autodesk

Wat is een bestand CHX?

Verificatiebestand dat wordt gebruikt door het Batch Standards Checker-onderdeel van AutoCAD. Bevat verwijzingen naar een lijst van .DWS-bestanden, die de tekenstandaarden opslaan die moeten worden aangepast. Bevat ook configuratie-informatie voor het rapporteren van de resultaten.

CHX-bestanden worden gebruikt voor het beheren van tekeningen en rapporteren van overtredingen in een HTML-rapport. Ze zijn bijzonder handig in situaties waarin meerdere partijen wijzigingsrechten hebben voor een tekendossier. Als een partij wijzigingen aanmaakt die niet voldoen aan de gedefinieerde normen, dan kunnen de overtredingen worden geïdentificeerd en opgelost.

Hoe een bestand openen CHX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CHX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CHX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CHX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CHX openen

Andere problemen met een bestand CHX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CHX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CHX:

  • het gekozen bestand CHX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CHX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CHX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand