Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CIL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CIL. Als je het bestand wilt openen CIL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CIL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Office Clip Gallery Download Package Microsoft

Wat is een bestand CIL?

Gecomprimeerd clip art formaat dat wordt gebruikt door Microsoft Clip Gallery, een programma dat wordt gebruikt om clip art afbeeldingen te beheren voor Microsoft Office-applicaties. Opslaan. WMF-bestanden en andere afbeeldingen in een gecomprimeerd pakket. Bevat ook zoekwoorden en andere metadata.

CIL-bestanden worden vaak gebruikt om clip art op het web te delen. Ze kunnen worden gedownload van de Microsoft Clip Art & Media website.

Hoe een bestand openen CIL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CIL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CIL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CIL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CIL openen

Andere problemen met een bestand CIL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CIL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CIL:

  • het gekozen bestand CIL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CIL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CIL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand